Luennoitsijat

Astrologi Seppo Tanhua - Astro.fi

Astrologi Seppo Tanhua - Astro.fi

Valovoimainen astrologi Seppo Tanhua -   www.astro.fi 

 

Seppo luennoi aiheesta:

ASTROLOGIA JA KULTA-AIKA 2012-2032

"Jo astrologiaan ensimmäistä kertaa tutustuessani vuonna 1989 törmäsin ilmiöön kultaisesta katekivestä ja ihmiskunnan kohoamisesta korkeampaan ulottuvuuteen.

Useiden lähteiden ja jopa USA:n vaakunassa ja dollarin setelissä olevien symbolien ja aikakirjoitusten perusteella elämme kultaisen lakikiven laskeutumisen aikaa vuosina 2012 – 2032.

Myös Maya-kalenteri ja monet pyhät kirjoitukset viittaavat ajanjaksoon, jonka keskellä me nyt elämme. Olen itse täysin vakuuttunut, että juuri nyt Kultainen Suku on syntymässä maapallolle värähtelytason kohotessa nopeassa rytmissä.

Kultainen Suku olemme me täällä elävät tavalliset ihmiset. Pysyäksemme mukana henkisen muutoksen kelkassa, on tärkeää löytää vahvimmat henkiset valmiutemme.

Niiden avulla olemme muutoksen toteuttajia sen sijaan että olisimme tahdottomia mukana ajelehtijoita.

 

Messujen luentotarjous: 3kk Astrokalenteriaikaa ilmaiseksi / Tarjous luennolla ja pisteelläni."

- Seppo Tanhua- 

Lyhyt luennot 

Reija Lammi – Sydämen Saaga – Tuore kirjailija sekä tietoisuusvalmentaja, jonka päämääränä on nostaa esiin mahdollisuutemme sekä haasteemme luoda omaa elämäämme eteenpäin. Jokainen valinta sekä päätös muovaa tavalla tai toisella elämämme suuntaa, joten miksipä emme opettelisi tekemään valintoja enemmän sydämellämme. Ensiteokseni SISÄINEN VIISAUTESI kertoo ihmisolemuksemme eri osista ( aistimaailma, tunnemaailma, fyysisen kehon maailma, mielen maailma sekä sydämen maailma) ja siitä mitä tapahtuu, kun nämä olemuksemme osat alkavat toimimaa enemmän yhdessä. Kirja kertoo oman tietoisuutemme kehityskaaresta sekä siitä, mitä nuo eri kehitysvaiheet sisältävät.